Úspěšný první kvartál 2024

První čtvrtletí roku 2024 nám přineslo v našem odvětví významné úspěchy, které nám dodávají energii pro další práci a rozvoj.

FOR SALE 19

Zaznamenali jsme celkem pět úspěšných prodejů nemovitostí, čímž jsme dosáhli objemu obchodů ve výši 27 663 500 korun. Tento vynikající výsledek byl dílem tvrdé práce, strategického přístupu a neustálého nasazení našeho týmu.

Prodeje, které jsme úspěšně zrealizovali, zahrnovaly širokou škálu nemovitostí, od rodinných domů až po byty, které se nacházely v různých lokalitách. Mezi naše úspěšné prodeje jsme ještě zrealizovali dva pronájmy, nebytové prostory o velikosti 104 m² v Praze 8 a byt 3+kk o rozloze 92 m² na Praze 6, v Ruzyni.

Prvním z úspěšných prodejů byl rodinný dům o velikosti 100 m² s pozemkem o rozloze 10 924 m², který se nacházel v malebné části obce Nová Ves v okrese Pelhřimov, v Kraji Vysočina. Tato nemovitost zaujala svým prostorným pozemkem a klidným prostředím, což přispělo k rychlému a úspěšnému prodeji.

Dále jsme se zprostředkovali prodeje čtyř bytů v Praze. Dva z nich byly v osobním vlastnictví a dva v družstevním vlastnictví. Tyto byty se nacházely v různých částech Prahy, a to v ulicích Plickova, Tobrucká, Jungmannova a Valentova. Naše společnost se vždy snaží přizpůsobit nabídku potřebám klientů a zajistit tak jejich maximální spokojenost.

IMG 1219

Důvěra našich klientů je pro nás klíčová. Jsme hrdí na to, že jsme získali jejich důvěru a podporu, a věříme, že tyto hodnoty jsou základem každé úspěšné spolupráce. Trh s nemovitostmi  se neustále vyvíjí, a proto plánujeme nadále rozšiřovat naše služby a inovovat, abychom co nejlépe reagovali na potřeby našich klientů.

Věříme, že společný zájem a vzájemná důvěra jsou klíčovými faktory při budování dlouhodobých vztahů. Každý klient je pro nás jedinečný, a proto se snažíme individuálně přizpůsobovat naše služby a řešení. Spokojenost našich klientů je naší prioritou, a proto se budeme i nadále snažit poskytovat nejvyšší standardy péče a profesionalismu.

S vaší podporou se těšíme, že budeme i nadále hrát klíčovou roli na trhu s nemovitostmi a naplňovat očekávání našich klientů. Děkujeme za důvěru a těšíme se na další spolupráci v budoucnosti.

CHCETE PRODAT NEBO PRONAJMOUT NEMOVITOST Kontakt | Reality Josef Vencovský (realityvencovsky.cz)

Autor článku: Reality Vencovský

Sdílet článek

Rubriky Reality

Mohlo by vás zajímat

Podívejte se na mé další články

Tum Detaylariyla Ev Satis Proseduru
Reality
oko

Jak Úspěšně Prodat Byt a Dosáhnout Maximalního Zisku?

Správná cena prodává Určit správnou cenu nemovitosti k prodeji není nic snadného. Bez znalosti realitního trhu a cen v okolí může člověk…
Bygg montering small
Reality
1
oko

Program „Oprav dům po babičce“ přináší nové možnosti pro vlastníky starých domů

Průměrný počet reakcí na jednu nabídku starého domu vzrostl meziročně o zhruba 40 %. Vzhledem k zvýšené poptávce lze očekávat,…
Tum Detaylariyla Ev Satis Proseduru

Jak Úspěšně Prodat Byt a Dosáhnout Maximalního Zisku?

Bygg montering small

Program „Oprav dům po babičce“ přináší nové možnosti pro vlastníky starých domů